Wat brengt u hier?

In de ontvangsthal vragen we de bezoekers van de kennis- en inspiratiemiddag over onderzoek naar de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn waarom ze hier vandaag aanwezig zijn.

“Ik ben voorzitter van Stichting Sociaalfonds Huisartsenzorg en van de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners. Ik ben erg benieuwd naar de onderzoeken van het AZW. De informatie die ik verwacht op te doen wil ik overmorgen gebruiken wanneer ik een strategische dag heb met de CAO-partijen.”

Petra Portengen
Voorzitter bij SSFH & NVvPO

“Ik werk als HR-adviseur bij Novadic-Kentron, een GGZ-instelling voor verslavingszorg. Wij worstelen met het werven van personeel en met de vraag hoe we mensen kunnen behouden. Daarom ben ik vooral geïnteresseerd in de sessie over het onderzoek dat gedaan is over de uitstroom van personeel.”

Marinka van Echteld
HR-adviseur bij Novadic-Kentron

“Sinds 1 januari dit jaar werk ik bij FNV. Ik ben daar Union Organizer binnen de jeugdzorg. Ik bezoek bedrijven en werkplaatsen en daar ondersteun ik bij problemen. Ik ben nog maar net werkzaam bij FNV. Ik weet daarom niet precies wat ik kan verwachten van deze middag, maar ik laat me graag verrassen!”

Luuk Heerooms
Union Organizer bij FNV

“Wij onderzoeken de capaciteit van WO-professionals in de zorg. Ik hou me bezig met opleidingsplekken voor medisch specialisten. Ik ben vandaag naar deze kennis- en inspiratiemiddag gekomen om samenwerkingspartners te ontmoeten en elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in ons werkveld.”

Frank de Roo
Programmasecretaris bij Capaciteitsorgaan
Voeg toe aan selectie